Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI007

Italiaans IV

Italiaans IV
Cursuscode: TI007

Deze cursus wordt in het Italiaans gegeven en is bestemd voor hen die tenminste niveau 3 of drie jaar voortgezet onderwijs hebben gevolgd in de Italiaanse taal. Het is geschikt voor diegenen die de taal op A2-niveau beheersen en communicatieve vaardigheden (spreken en luisteren) willen verbeteren. De lessen zullen niet alleen de kennis van de Italiaanse taal aanzienlijk verbeteren maar  het zal ook interessant zijn om samen de plaatsen, de kunst, de traditie,  de landschappen van het prachtige Italië te ontdekken! We gebruiken video’s, liedjes, game-activiteiten en rollenspellen om alles interessanter en leuker te maken.

 

 

Dinsdag 22 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. R. (Rosanna) Sentito
Boeken: ikoon - ital 4, NUOVO ESPRESSO 3 Libro dello studente e esercizi en DVD, NUOVO ESPRESSO Libro dello studente e esercizi (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Cursus geannuleerd >
R. (Rosanna) Sentito
R. (Rosanna) Sentito
Ik kom uit het warme en zonnige Sicilië. Ik heb een diploma in moderne vreemde talen en literatuur en in Italië heb ik Engelse taal en literatuur aan middelbare scholieren onderwezen. Vijf jaar geleden verhuisde mijn gezin naar Nederland en hier behaalde ik de Ditals-certificering voor het onderwijzen van Italiaans als tweede taal. Ik werk al twee jaar samen met Alphen's Volksuniversiteit en met de Italiaanse schoolautoriteit van Den Haag Ik hou van lesgeven en ik hou ervan dat studenten niet alleen in contact komen met de taal, maar ook met de prachtige Italiaanse cultuur.