Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI001

Italiaans I

 Italiaans I
Cursuscode: TI001

Lekker eten en drinken, een rijke geschiedenis, cultuur, kunst: Italië, ‘Il Belpaese’, is dit alles en nog meer. Deze cursus biedt de mogelijkheid om kennis te maken met  deze aspecten en om u  in dagelijkse situaties te leren redden door eenvoudige conversaties uit te voeren. In de cursus wordt het eerste deel van Allegro 1 behandeld die richting niveau A1 van het Europees Referentiekader leidt. Houd rekening met 2-3 uur thuisstudie per week, ‘A presto!’

Dinsdag 6 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. M.I. (Maria) Marone
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + online mp3's, Allegro nuovo 1 werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: De Bron (klik hier voor de adresgegevens)
M.I. (Maria) Marone
M.I. (Maria) Marone
Ik ben geboren en getogen in Turijn, in het noordwesten van Italië, Als volwassene heb ik jarenlang in de Verenigde Staten gewoond en ik ben daarna weer teruggekeerd naar Italië. Toen ik in Nederland kwam wonen heb ik een certificaat behaald om taallessen te kunnen geven. Inmiddels ben ik al 12 jaar docente Italiaans! Ik geef lessen op alle niveaus van beginner tot conversatie voor gevorderden bij verschillende Volksuniversiteiten en ik vind het heel leuk om niet alleen de taal te doceren maar ook de Italiaanse cultuur over te brengen.