Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TF003

Frans II

 Frans II
Cursuscode: TF003

Hebt u al wat kennis van de Franse taal opgedaan en kunt u zich redelijk uitdrukken met simpele vragen en zinnen, dan past niveau II wellicht bij u. Aan het einde van deze cursus zult u zich overal in Frankrijk op uw gemak voelen: in het centrum van een grote stad, op bezoek bij een Franse familie, tussen alle drukte bij een marktkraam of in een restaurant of hotel. Verder raden we u aan om op de VUAR-website: https:/www.volksuniversiteitalphenadrijn.nl/content/taalniveau uw taalniveau te bepalen teneinde u in te schrijven voor een voor u meest geschikte cursus.

 

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. S.A. (Saphia) Beukema
Boeken: Perspectives - nieuw 1, tekstboek + online MP3's; uitg. 2017, Perspectives-nieuw1; werkboek + online MP3's; uitg. 2017 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: De Bron (klik hier voor de adresgegevens)
S.A. (Saphia) Beukema
S.A. (Saphia) Beukema
Drs. Saphia Beukema heeft Frans gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en daar haar doctoraal behaald. Ook heeft zij een HBO vertaalopleiding gevolgd aan het LOI. Zij heeft een aantal jaren Frans gegeven op middelbare scholen, in onder- en bovenbouw van Havo en Atheneum. Toen er een asielzoekerscentrum in Alphen werd gevestigd, heeft ze voor VluchtelingenWerk Franssprekende cliënten begeleid en juridische stukken voor hen vertaald. De laatste jaren geeft ze Frans op een particuliere Hogeschool voor Toerisme, op MBO en op HBO.