Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE007

Engels IV

 Engels IV
Cursuscode: TE007

Engels leren is leuk. Engels IV is een logisch vervolg voor degenen die Engels III hebben afgerond, maar ook voor nieuwkomers is deze cursus heel geschikt. Als u lang geleden op de middelbare school Engels hebt gehad, zult u prima aansluiting vinden, ook al is uw kennis wat weggezakt. Aan het eind van de cursus is uw woordenschat uitgebreid, weet u weer meer van de grammatica en kunt u zich veel gemakkelijker uitdrukken in het Engels.

In de cursus wordt het 2e deel van het lesboek Fairway 2 behandeld. Fairway leidt op tot niveau A2 van het Europees Referentiekader.

 

Woensdag 7 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. M.J. (Maria) Linkogle
Boeken: Extra kosten 10,00 euro kopieerkosten, te verrekenen met de docent., Fairway New 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: De Bron (klik hier voor de adresgegevens)
M.J. (Maria) Linkogle
M.J. (Maria) Linkogle
Mijn naam is Maria Linkogle en ik kom uit Los Angeles, California. Ik ben 25 jaar geleden naar Nederland verhuisd om bij mijn Nederlandse partner te zijn. Ik heb als minor taalwetenschap gestudeerd en heb later het certificaat RSA / CambridgeTESOL (Engels lesgeven aan anderstaligen) behaald. De laatste 23 jaar heb ik les gegeven in Nederland o.a. bij de Volksuniversiteit Leiden,in de VS en Zweden. Na 10 jaar in Zweden te hebben gewoond ben ik nu weer terug in Nederland en verheug ik me erop om als docent Engels bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn werkzaam te zijn.