Cursuscode: MM001

Twee maal sneller lezen, drie maal beter onthouden

Cursuscode: MM001

Met de cursus:  ‘Tweemaal sneller lezen en driemaal beter onthouden’ leert u informatie die u leest sneller op te nemen. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes, waarmee weggezakte informatie snel en effectief wordt teruggehaald. Met de geheugentips leert u om die informatie langer en slimmer te onthouden. In deze actieve cursus leert u ten minste tweemaal zo snel lezen, terwijl u de informatie toch goed opneemt. U leert efficiënter onthouden en tevens een uiterst handige manier om notities te maken.

Donderdag 1 oktober 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A. (Ary) Velstra
Extra kosten: € 5 voor materialen, te verrekenen met de docente.
Locatie: Goede Herderkerk (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Ary) Velstra
Ik combineer snellezen met de voordelen van mindmappen in deze training. Ik geef al jaren snellees- en mindmaptrainingen (zowel traditioneel met kleurstiften als digitaal) aan studenten, docenten, en diverse organisaties en bedrijven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draag ik over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen. Ik ben een stevige manager en adviseur met jarenlange ervaring in diverse managementfuncties binnen de zakelijke dienstverlening. Heb een achtergrond in de ICT en stiekem wat jaloers op Leonardo DaVinci – want wie wil er nou niet nét zo briljant zijn als Leonardo? Persoonskenmerken: doortastend, vrolijk, optimistisch, resultaatgericht en vasthoudend.